Re-stylen

Re-stylen, ook wel uitdeuken zonder spuiten is een techniek die veel specialiteit vergt en alleen maar uitgevoerd kan worden door mensen die een intensieve opleiding hiervoor hebben gedaan en het gevoel in hun vingers hebben.

Met speciale tools druk je aan de binnenzijde, van een deel van de auto, op de millimeter een deukje langzaam naar buiten totdat de deuk helemaal onzichtbaar is.

Komt dit verhaal u bekend voor?

U staat met uw auto op een parkeerplaats en als u terugkomt ziet u dat er een deukje in uw autodeur zit van een andere auto die er inmiddels niet meer staat, een verhaal wat veel vaker voorkomt. Als de lak nog intact is, is het meestal wel mogelijk om deze deukjes middels re-stylen geheel te herstellen.

Groot voordeel: de auto hoeft niet gespoten te worden en binnen een uur ziet uw auto er weer als nieuw uit en bent u relatief weinig geld kwijt voor deze reparatie.

Na een zware hagelbui zit uw auto helemaal onder de deukjes, ook voor deze hagelschade kunt u bij mij terecht, ik repareer hagelschade's in zowel binnen als buitenland.

Een veel gestelde vraag is of deze methode ook bij caravans kan worden uitgevoerd en daarbij moet ik helaas zeggen dat dit niet gaat doordat een caravan is geisoleerd en dit niet middels re-stylen gerepareerd kan worden.